MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zacznij od namoczenia grzybów. Zalej je wodą i zostaw na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyśmienite paszteciki z kapustą i grzybami na Wigilię. Sprawdzony przepis na pyszną przekąskę do barszczu. Nie poprzestaniesz na jednym

Suszone grzyby moczone w wodzie

Zacznij od namoczenia grzybów. Zalej je wodą i zostaw na kilka godzin lub na całą noc. Następnie odcedź, zalej wodą i gotuj ok. 40 min. Odcedź, zachowując wodę z gotowania.

Zobacz również

37-latek spod Gorzowa został gigantem historii. Wygrał teleturniej o żużlu

37-latek spod Gorzowa został gigantem historii. Wygrał teleturniej o żużlu

King Szczecin coraz bliżej finału Orlen Basket Ligi [ZDJĘCIA]

King Szczecin coraz bliżej finału Orlen Basket Ligi [ZDJĘCIA]

Polecamy

Chcesz mieć gładkie stopy? Tego absolutnie NIE rób! Ostrzega ekspertka

Chcesz mieć gładkie stopy? Tego absolutnie NIE rób! Ostrzega ekspertka

7 turystycznych pomysłów na Dzień Dziecka. Zachwycające atrakcje dla całej rodziny!

7 turystycznych pomysłów na Dzień Dziecka. Zachwycające atrakcje dla całej rodziny!

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka