MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczne risotto z cukinią i boczkiem. Przepis na pyszny obiad do przygotowania w 30 minut. Danie jest bardzo sycące i smaczne

Risotto z boczkiem i cukinią. Krok 1

Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno posiekaj. Przygotuj także cukinię — umyj ją i pokrój w małe kawałki. Jeśli cukinia jest młoda, to nie musisz jej obierać. Podsmaż boczek na suchej patelni. Jak wytopi się z niego tłuszcz, to dodaj cebulę, a po chwili cukinię. Podsmażaj kilka minut, aż cukinia zmięknie.

Zobacz również

Małopolski Wyścig Górski. Jest nowy lider, do Nowego Targu przyjechała ucieczka

Małopolski Wyścig Górski. Jest nowy lider, do Nowego Targu przyjechała ucieczka

Szkoli psy i prowadzi Zwierzogram. Magda Jakimiec dzieli się tajnikami pracy

Szkoli psy i prowadzi Zwierzogram. Magda Jakimiec dzieli się tajnikami pracy

Polecamy

Żeglarze nie poradzili sobie z silnym wiatrem

Żeglarze nie poradzili sobie z silnym wiatrem

Dwa młode łosie błąkały się przy jezdni

Dwa młode łosie błąkały się przy jezdni

Dobre warunki dla żeglarzy, woda w Niegocinie ma 22 stopnie

Dobre warunki dla żeglarzy, woda w Niegocinie ma 22 stopnie